Fortsetter å Charm-ere

Eier, trener og oppdretter Anne Cathrine H Andersen fortsetter oppturen med Charm Elden.

BEST: Johan Kringeland Eriksen vant på ny med Charm Elden. Her fra et seiersløp i V75-en på travparken i fjor. FOTO: HESTEGUIDEN.COM

Den seks år gamle kaldblodshingsten slo søndag til med nok en seier på Sørlandets travpark sammen med kusk Johan Kringeland Eriksen. Etter å ha innledet i tredje par utvendig, ble det etter hvert satt inn et angrep 200 meter fra mål. Kort tid før mål var seieren sikret, og årets fjerde seier på 11 starter var sikret.

Classic Dream var nære seieren i sitt løp, men etter å ha tatt teten en halv runde igjen etter å ha lagt i dødens posisjon før dette, ble Mykland-traveren slått 50 meter før mål og fikk andreplass.

Kile-traverne Kilestjerna og Kiletor var ute i et annet kaldblodsløp, og ble henholdsvis tredje og fjerde. I et annet kaldblodsløp ble Lilje Bausa sjette.
I ungdomsløpet ble Helene Forberg og Alvin Tyr tredje etter å ha funnet luken fra fjerde par innvendig da oppløpet kom til syne.

På Klosterskogen søndag for halvannen uke siden var Ty Venn og Dag Sveinung Dalen til start. Vallaken tok oppskriftsmessig teten, og slapp føringen etter 200 meter for å kose seg i rygg på lederen. Da det ble tutet for oppløp vred ekvipasjen inn på siste indre og avgjorde lett til sin fordel. Dermed slo femåringen til med sin første seier siden den vant på Bergen travpark i september for to år siden.

Ellers nevner vi at ponnitravgruppa til Arendal og omegn travselskap hadde ponnisamling i slutten av juli. Her var det 35 ponnier og 70 deltakere, og samling var ifølge de som var på stedet meget bra. Flott at det satset på ungdommen i travsporten!