Katt årsak til trafikkuhell i Froland

En katt i veibanen skal ha vært årsaken til en utforkjøring i Ovelandsheia rett før klokka 15 onsdag, der tre personer i en bil var involvert.

Bilen fikk en del materielle skader foran på høyre side, og ødelagt forstilling.

Tre personer, to menn og en kvinne, befant seg i bilen som var på vei ned Ovelandsheia da ulykken inntraff rundt klokka 14.50 onsdag ettermiddag.
Grunnet litt språklige utfordringer og informasjon om at det var tre personer i bilen, ble det sendt tre ambulanser i tillegg til politi mot ulykkesstedet nesten øverst i Ovelandsheia.
– Det er ingen personer som er skadd, og farten har vært lav. Det ser ut til å begrense seg til materielle skader på fronten av bilens høyre side, forteller politiet på stedet mens helsepersonell undersøker en godet voksen mann og en godt voksne kvinne, samt en yngre mann.
To av de tre ambulansene som ble dirigert til stedet ble raskt returnert, en av dem før den kom fram, da den nettopp hadde passert Frolendingens lokaler. Familieforholdet mellom de tre i bilen er uklart.

Ingen person ble skadd da bilen havnet i grøfta på Ovelandsheia,

– Den ene pasienten hadde litt ubehag i brystet, men det er alle klarert til å kunne reise hjem etter at vi konfererte med lege, kunne helsepersonell på stedet fortelle til politiet.
Dermed var det bare for Viking Arendal/Agder bilberging å frakte Golfen, som hadde skader i fronten og ødelagt forstilling, til bileiers hjemmeadresse i Froland.
– Ettersom det er snakk om at bilfører har svingt unna for en katt som kom ut i veien, og det kun er mindre materielle skader, er ikke dette noen sak for oss, forteller politiets skadestedsleder.