Klart for landsskytterstevnet på storskjerm

Froland skytterlag viser flere av klassene under årets Landsskytterstevne på storskjerm på anlegget deres ved Uvann.

Nils Haugaas er en av dem som skal skyte finale under årets LS. FOTO: FROLAND SKYTTERLAG

– LS-finaler vises på storskjerm torsdag 3 august sammen med ivrige skyttere og andre. Men Nils Haugaas i klasse V65 skyter banefinale 2 august kl 19.00. Vi åpner dørene for de som vil se livesending, melder Froland skytterlag.
Torsdag 
3 august er det mange finaler og de åpner dørene kl. 14.00 og lader opp til innledende for klasse 3-5. Der har vi Frolands håp Fredrik Ås Orerrød som skal kjempe om en plass i kongefinalen.

– Klokken 15.30 torsdag er det Rekrutt-finale. En halvtime senere åpner vi standplass 100 m og 200 m. Da er det mulighet for alle å skyte. Vi har kaliber 22 som kan lånes ut til skyting på 100 m. Det er flere finaler som pågår da. Vi må ikke glemme prinsessefinalen kl 17.00 og kongefinalen som starter kl. 19.30, melder skytterlaget videre.

De kan fortelle at det blir et spleiselag og de bestiller pizza for de som ønsker det, i tillegg til at det blir servert kaffe og kaker. Skytterlaget sponser brus.

– Alle er hjertelig velkommen. Del gjerne innlegget så flest mulig får mulighet til denne sosiale begivenhet, oppfordrer Froland skytterlag i sin henvendelse til Frolendingen.