Forvirrende veimelding om stengt vei

Blakstadkleiva er stengt fra kvelden til natta natt til onsdag til og med natt til fredag. Men meldingen på vegvesen.no forvirrer noe.

STENGT: Fra kvelden til midt på natten fram til og med natt til fredag er Blakstadkleiva stengt grunnet sprengingsarbeider nær Mølla.

– Fv 42 Mjølhus, på strekningen Steinsland (Vest-Agder grense) – Arendal. Stengt på grunn av sprengningsarbeid i periodene: Mandag til torsdag fra 20:15 til 01:00 (neste dag). Omkjøring er skiltet. Tunge kjøretøyer kan kjøre til Blakstad via Fv 408 Rykene, står det på veivesenets nettside.
Strekningen det er snakk om som er stengt er Blakstadkleiva, fra avkjøringen til Messelveien og til avkjøringen til Blakstadheia industriområde. Det foregår sprengingsarbeider på høyre side av veien mot Blakstadheia, rett etter Bjørums Mineralmølle.
Ettersom meldingen har forvirret flere, er det sendt anmodning til Statens vegvesen om å omtale streknignen som Fv 42 Blakstadkleiva, ikke Mjølhus.