Wemö og Løvdal inntar Verket

Kommende fredag blir det ny konsert i Fjøset på Frolands verk kultursenter, der visesanger Peter Wemö og makker Stine Solberg Løvdal entrer scenen.

SAMLING: Fredag er det visekro på Verket med Stine Solberg Løvdal og Peter Wemö. PRESSEFOTO

Programmet kalt «Melankoli» byr på både humor og ettertanke i viser og anekdoter, og publikum vil kjenne seg igjen i begge deler, melder kultur- og næringsrådgiver Ole Tom Tjuslia i Froland kommune i en pressemelding.
Melankoli er ikke nødvendigvis en tilstand der en kjenner seg dårlig, snarere et sted der de gode drømmene kan fødes og gi liv til de vakreste ting, forteller Peter Wemö.

Kunstneren skaper tavlens første strek, forfatteren får utkast til neste bok og dikteren skriver de varmeste ord. Noen av dem blir tonesatt, og en del av dem har vi med, står det i pressemeldingen.
Publikum i Froland har tidligere fått stifte bekjentskap med Wemö, både solo, men framfor alt i selskap med Jan Engervik med nordisk viseprogram, men har også stått på scenen med Lars Martin Myhre i Mars måned.

Den nye makkeren har Wemö arbeidet sammen med i vel et halvår, og Stine Solberg Løvdal er til daglig seniorrådgiver på arbeidslivssenteret i Vest-Agder. Hun har gjennom alle år nøyd seg med å være korist i ett utall sammenhenger. Gjennom dette samarbeidet har hun tatt ett langt steg fram på scenen.

I ”Melankoli” har de gjort ett utvalg av noen sterke tekster (mange vil du kjenne igjen), men som du hører av tittelen, så er det til dels både finstemt og nært. Latteren og smilet finner vi i fortellingene som binder sammen programmet, der jo Peter er kjent som en mann med livserfaring og glimt i øyet, meldes det videre.

Konserten blir på Frolands verk kultursenter i Fjøset førstkommende fredag. Det vises for øvrig til annonse på Frolendingens nettside og papirutgaven av avisen.